Over Demelza

Hoi, Ik ben Demelza. De zuster achter 'van Demelza'.

Ik ben geboren en getogen in Waddinxveen en opgegroeid in de waarheid samen met mijn broer en zus. Ik ben gedoopt op zaterdag 16 februari 2002 in Bennekom. 

In 2003 ben ik met de liefde van mijn leven getrouwd: Manoah. We hebben een paar jaar in Gouda gewoond. Toen we een huurhuisje in Scheveningen konden krijgen zijn we daar naar toe verhuisd. Daar zijn alle 3 onze kinderen geboren. Dior, Faylynn en Tyler. Inmiddels wonen we in een klein appartementje bij de haven en is het strand onze achtertuin. 

We dienen Jehovah in gemeente Westbroekpark, Den Haag. Een fijne, hechte, gemeente met veel liefde en zorg voor elkaar. De kinderen voelen zich er ook thuis ook al hebben ze niet veel leeftijdsgenootjes. 

In mijn vrije tijd teken en schilder ik graag. Maar je vind me ook vaak achter de naaimachine hoor. Ook gaan we graag kamperen. Ik hou van de vrijheid die onze caravan ons geeft en we trekken er regelmatig op uit om nieuwe plekken te ontdekken!

Ik speelde al heel lang met het idee van theocratische postkaartjes. Toen Nederland in een tweede lockdown kwam door covid'19 , en mijn wereldse werk weer stil kwam te liggen, ben ik theocratische tafereeltjes gaan tekenen. En zo ontstonden al snel de eerste kaartjes. Ik bestelde deze voor mijzelf om naar mijn broers en zussen te sturen. En ik bestelde er wat extra voor het geval er nog iemand behoefte had aan theocratische postkaartjes ... de reacties waren overweldigend en voor ik het wist waren alle kaarten op! Inclusief de kaarten die ik zelf wilde versturen!  De kaartjes breidden zich uit naar spelletjes, de spelletjes naar cadeautjes en voor ik het wist was deze webwinkel een feit. En ik? Ik maak alles met ontzettend veel plezier en liefde...

...en met héél véél Liefs van, je raadt het al; Demelza! 

© 2021 - 2024 Van Demelza | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel